Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka szparagowa z kukurydzą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 300 gr
kukurydza 1 sztuka
bułka tarta pikantna 3 łyżki
oliwa do smaku
czosnek 0,5 sztuki
pieprz do smaku
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka szparagowa z kukurydzą

Fasolkę oczyścić, umyć i ugotować w lekko osolonej wodzie do miękkości, odcedzić. Kukurydzę ugotować do miękkości.
Na patelni rozgrzać oliwę, podsmażyć czosnek i dodać fasolkę, bułkę tartą i wymieszać wsystko razem. Doprawić do smaku. Przełożyć na talerz i zajadać z kukurydzą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Botwinka 16.10.2012 08:38
fajna
Megi 05.10.2012 11:36
wygląda apetycznie, zdjecia fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak