Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka szparagowa w pomidorach

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

fasolka szaragowa 50 dag
pomidory z puszki krojone 300 g
pieprz
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka szparagowa w pomidorach

Fasolkę przebrać, umyć i ugotować w osolonej wodzie. Na patelnię wylać pomidory i zagotować. Dodać przyprawy i gotować do odparowania wody, od czasu di czasu mieszając. Wrzucić fasolkę, wymieszać i chwilę podsmażyć.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Alex_M 10.03.2014 09:57
chętnie bym podała taką fasolkę do obiadu :)
Dorian 18.09.2013 22:45
pyszne jedzonko
fotoviderek 06.09.2013 07:41
Świetny pomysł :)
Ania67 03.09.2013 17:19
Takiej jeszcze nie jadłam
Katarzyna/kate1980 01.09.2013 20:46
o takiego połączenia nigdy nie próbowałam - ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak