Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka na ciepło

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka szaragowa 70 dag
masło 5 dag
Kucharek przyprawa do potraw do smaku
Bułka tarta klasyczna Prymat kilka łyżek
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka na ciepło

Fasolkę ugotować al dente w osolonej wodzie.
Na patelni roztopić masło- wrzucić fasolkę i przyprawić Kucharkiem.
Posypać wszystko bułką tartą i podsmażać aż bułka się zarumieni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Pani Domu 11.02.2015 17:58
pyszna fasolka
raspberry 29.07.2014 11:50
smaczny klasyk.
Alina6 29.07.2014 11:50
dobry dodatek do obiadu :)
Róża1 13.11.2013 22:18
proste danie :-) , najlepsze
Ania67 05.11.2013 19:01
przepadam za taka
msmors 26.03.2013 20:09
proste danie sezonowe
Marlenka.S 26.03.2013 20:06
smak lata, aż ślinka leci
Milena87 26.03.2013 19:51
mnie to się kojarzy z latem ta fasolka :)
Pietruszka 26.03.2013 17:36
uwielbiam taką fasokę
Janina 26.03.2013 17:21
Bardzo smakowite
Aleksandra/Olcia 26.03.2013 16:36
smaczna klasyka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak