Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka do grilla

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 60-70 dkg
sól do smaku
Przyprawa do sałatek sosów i dipów Prymat 1 szt
szczypiorek 1 pęczek

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka do grilla

Fasolkę obieramy i odcinamy ogonki .

Obraną fasolkę gotujemy w lekko osolonej wodzie studzimy .

Zimną fasolkę wykładamy na półmisek posypujemy przyprawą do sałatek .

U mnie koperkowo -ziołową ale może być inna ulubiona.

Całą potrawę posypujemy drobno posiekanym szczypiorkiem.

Taką fasolkę można podać do dań z grilla na zimno albo na ciepło do obiadu .

POLECAM !!!!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia56 19.07.2017 11:32
Super to mój ulubiony sposób na szybkie i pyszne jedzonko poproszę porcyjkę;)
Róża1 19.07.2017 00:43
Masz rację :-) proszę się częstować :-)
SzczyptaChili 18.07.2017 21:44
Ja bym zjadła samą na obiad , do takiej fasolki już nic więcej mi nie potrzeba :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak