Przepis i sposób przygotowania na: fasola po bretońsku z kiełbasą
Gdy wywar jest zbyt rzadki zagęść go mąką ziemniaczaną.
kiełbasa cienka | 2-3 pętka |
fasola Jaś | 500 g |
Majeranek suszony Prymat | do smaku |
sól | do smaku |
koncentrat pomidorowy | 3-4 łyżek |
ziele angielskie | 3 ziarnka |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 sztuki |
oliwa | 2-3 łyżek |
przecier pomidorowy | 1 mały kartonik |
Kucharek przyprawa do potraw | do smaku |
Papryka ostra mielona Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: