Przepis i sposób przygotowania na: "Fasola po bretońsku"
Życzę smacznego :)
fasola Jaś | 0,5 kg |
włoszczyzna | 15 dkg |
łopatka bez kości | 30 dkg |
boczek wędzony | 15 dkg |
kiełbasa wiejska | 15 dkg |
cebula biała | 1 sztuka |
mąka pszenna | 3 łyżki |
śmietana 30% | 3 łyżki |
przecier pomidorowy | 2 łyżki |
Pieprz czarny mielony Prymat | szczypta |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | szczypta |
Ziele angielskie całe Prymat | 10 ziaren |
Liść laurowy suszony Prymat | 5 sztuk |
Papryka ostra mielona Prymat | szczypta |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżka |
kminek Prymat | 1 łyżka |
Majeranek suszony Prymat | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: