farsz z wedliną do pizzy

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • wędlina

    80 g
  • tłuszcz

    20 g
  • cebula

    100 g
  • pieczarki

    50 g
  • koncentrat pomidorowy

    30 g
  • sól

  • papryka mielona

  • pieprz

  • inne przyprawy

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

cebulę i grzyby oczyścić i drobno pokroić. Wędlinę pokroić drobno. Na rozgrzany tłuszcz wsypać paprykę, lekko podsmażyć, dodać cebulę i zrumienić ją. Dodać grzyby i usmażyć je. Do cebuli i grzybów dodać wędlinę, koncentrat pomidorowy i przyprawy- wymieszać.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat