Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

farsz z mięsa gotowanego i grzybów

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso 100 g
bułka 10 g
grzyby 50 g
tłuszcz 5 g
cebula 30 g
sól
inne przyprawy

Przepis i sposób przygotowania na: farsz z mięsa gotowanego i grzybów

bułkę namoczyć w wodzie lub mleku. Cebulę drobno pokroić i udusić na tłuszczu. Grzyby oczyścić, pokroić drobno, dodać do cebuli i dusić do odparowania wody. Przez ten czas mięso i wyciśniętą bułkę przepuścić przez maszynkę, dodać usmażone z cebulą grzyby i wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Sylwia56
Sylwia56 11.11.2011 15:41
fajny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak