Farsz mięsny do pierogów

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mięso mielone

    25 dag
  • cebula

    2 szt
  • pomidory

    2 szt
  • koncentrat pomidorowy

  • sól

  • pieprz biały Prymat

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Cebulę posiekać, pomidory obrać ze skórki i pokroić w drobną kostkę. Na patelni podsmażyć mięso, dodać cebulę i pomidory oraz koncentrat. Doprawić do smaku solą oraz pieprzem białym.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (7)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
olkaaa 20.02.2013 10:47
przydatny przepis
Grazyna0211 17.12.2012 12:44
smacznie się zapowiada
aga130982 20.10.2012 08:45
super
aga130982 20.10.2012 08:45
super
dorotka0000025 30.07.2012 13:48
pomidory? cos innego
alaaa 10.02.2012 18:12
z pomidorami nie robiłam
Magdalena1110 24.11.2011 16:57
dobre

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat