farsz mięsny delikatny

farsz mięsny delikatny

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mięso mielone gotowane

    1,5 szklanki
  • gałka muszkatołowa

  • zielona pietruszka

    4 łyżki
  • sól

  • pieprz

  • majonez

  • białko

    1 sztuka
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania farsz mięsny delikatny

Wszystkie składniki połączyć ze sobą. Stosować do Pirogów lub naleśników.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat