farsz mięsny delikatny

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mięso mielone gotowane

    1,5 szklanki
  • gałka muszkatołowa

  • zielona pietruszka

    4 łyżki
  • sól

  • pieprz

  • majonez

  • białko

    1 sztuka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Wszystkie składniki połączyć ze sobą. Stosować do Pirogów lub naleśników.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat