farsz jajeczny z cebulą

farsz jajeczny z cebulą

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajko

    2 szt.
  • cebula

    80 g
  • tłuszcz

    5 g
  • sól

  • inne przyprawy

Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania farsz jajeczny z cebulą

Ugotować jajka na twardo w wodzie ze szczyptą soli, ostudzić, obrać i posiekać. Cebulę drobno pokroić i udusić na tłuszczu. Do masy jajecznej dodać cebulę i przyprawy- wymieszać.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat