Farsz do pierogów ruskich

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ziemniaki

    1 kg
  • cebula

    1 szt
  • ser biały

    1/2 kg
  • oliwa

  • sól

  • pieprz

  • papryka zielona

  • papryka żółta

  • papryka czerwona

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ziemniaki ugotować, rozgnieść razem z serem białym aby powstała gładka masa. Cebule czerwone drobno pokroić i podsmażyć na patelni z oliwą. Cebulkę wymieszać z twarogiem z ziemniakami. Przyprawić solą, pieprzem i papryką dość ostro.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
wwesolek 22.01.2012 23:00
moze byc dobre
aranka 17.11.2010 18:24
tez jestem zdziwiona papryką!
goofy9 08.11.2010 10:33
z papryką?? hmm czy to napewno farsz do rustkich :):) ??

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat