Farsz do pierogów

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ziemniaki ugotowane

    1,5 kg
  • sól

    do smaku
  • Kucharek przyprawa do potraw

    do smaku
  • cebula

    1 szt
  • kiełbasa podwawelska

    100 gram
  • koperek

    1 łyżka
  • olej

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ugotowane ziemniaki zgnieść.Dodać pieprz,sól i kucharka do smaku.Na patelni podsmażyć posiekaną cebulę z pokrojoną w kostkę kiełbasą.Całość wraz olejem wrzucić do ziemniaków.Dodać do smaku łyżkę posiekanego koperku,dokładnie wymieszać.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
bami 22.05.2012 22:58
Smaczny farsz do równie smacznych pierogów :)
[email protected] 04.04.2012 10:37
extra
gosia47-47 18.01.2012 08:17
pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat