Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Farsz do jajek

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

żółtka jaj 20 sztuk
pietruszka 1 garstka
sól do smaku
pieprz do smaku
majonez 2 łyżki
ser żółty 10 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Farsz do jajek

Jajka gotujemy na twardo, obieramy i przekrajamy na pół. Oddzielamy żółtka od jajek. Do żółtek dodajemy posiekaną natkę, starty ser, majonez i dodajemy sól i pieprz. Mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mic 01.10.2013 09:24
ineteresujacy, tez robie
[email protected] 23.02.2013 18:44
tez takie robie pyszne
Botwinka 11.10.2012 15:46
fajne
Łukasz15 10.10.2012 21:43
bardzo dobre
ewelinapac 10.10.2012 20:35
smaczne
gosia1988 10.10.2012 20:35
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak