Farsz do gołąbków

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kasza jęczmienna

    1/2 kg
  • boczek

    20 dag
  • ser biały

    1 kostka
  • cebula

    2 sztuki
  • przyprawa uniwersalna Kucharek

    1 łyżka
  • pieprz

  • sól

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Boczek i cebule pokroić drobno i przysmażyć. Wymieszać z ugotowana kaszą (z dodatkiem wegety), kiedy farsz przestygnie dodać ser biały i pozostałe przyprawy. Dokładnie wymieszać.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat