fałszywy koniak

Czas przygotowania:
1h

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • miód

    1 łyżka
  • suszone śliwki

    2 szt
  • herbata

    2 łyżki
  • wódka

    0,5 litra
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Po połączeniu składników we flaszce wstawiamy ją do lodówki na 14 dni, po czym przesączamy przez bibułkę i wlewamy do butelki po koniaku.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
zawadka 04.05.2011 10:31
muszę sprubować
Małgorzata72 02.05.2011 14:13
super
Misiabe 07.04.2011 12:30
Musze spróbować :)
Małgorzata113 07.04.2011 11:16
świetny przepis

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat