dzwonka ze szczupaka w przyprawach

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • szczupak

    1.5 kg
  • sól, pieprz

  • mąka

    5 łyżek
  • olej do smażenia

  • sok z cytryny

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

rybę sprawić umyć pokroić na dzwonka przyprawić skropić sokiem z cytryny i odstawić w chłodne miejsce nawet na całą noc aby ryba dobrze przeszła przyprawami następnie obtoczyć w mące i smażyć na gorącym oleju na złocisty kolor

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat