Dorsz w masełku prowansalskim

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • dorsz

    1 szt
  • Zioła prowansalskie suszone Prymat

    1 łyżeczka
  • masło

    1 łyżka
  • sól

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Dorsza gotujemy na parze. Masło klarujemy dodajemy zioła prowansalskie i sól ja ucieram troszkę cytryny .Sosem polewamy dorsza.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
pacpaw 01.08.2011 20:34
yami!
Gosia40 11.04.2011 12:03
super pomysł!
amorzenek 11.04.2011 07:35
pyszne
Emilia22 10.04.2011 14:42
palce lizać

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat