Dorsz w marchewce

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • dorsz

    70 dag
  • marchewka

    4 szt
  • koncentrat pomidorowy

    3 łyżki
  • olej do smażenia

  • sól

  • Papryka ostra mielona Prymat

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rybę pokroić na mniejsze kawałki, marchewkę zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Marchewkę oraz rybę dusić na oleju do miękkości. Dodać koncetrat pomidorowy oraz doprawić do smaku solą, pieprzem i papryką. Delikatnie wymieszać.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (7)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
caralajna 26.10.2013 09:14
pyszna ryba
olkaaa 09.02.2013 16:33
bardzo fajny
Dorian 19.11.2012 07:56
ciekawy pomysl
Wafelek2601 23.07.2012 08:54
Pyszny
Aneta2604 13.05.2012 11:25
mniam
alaaa 05.02.2012 17:39
ciekawy pomysł
Magdalena1110 29.11.2011 21:58
pyszne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat