Składniki
kg
kostka
g
gramów
gniazd
mała łyż.
duża łyż.
ml
dużej łyż.
łyżeczka
łyżka
szklanka
Lista składników
-
cukinia
2 szt. -
jajko
4 szt. -
twarożek kozi
200 g -
śmietana kremowa 30% lub 36%
50 ml -
oliwa
Do smaku
-
Kminek mielony Prymat
-
Pieprz ziołowy mielony Prymat
-
Majeranek suszony Prymat
-
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat
Sposób przygotowania
Kroki postępowania





Pasztet można również serwować na zimno. Wystarczy pasztet zostawić w formie, owinąć folią spożywczą i po przestudzeniu wstawić do lodówki. Będzie świetnie smakował na drugi dzień.![]()
Komentarze (1)
Nie masz konta? Zarejestruj się