domowy smalec

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • słonina

  • sól

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

słonine mielimy i topimy az wytopią sie skwarki przecedzamy i dodajemy odrobine soli przelewamy do słoików.możemy dodac usmażone na smalcu cebulę i smarować kanapki

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (7)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Bernadeta1 12.01.2013 17:23
domowy smalec,super
rjustysia 01.12.2012 15:50
Taki domowy smalec zawsze najbardziej mi smakował :)
JaPaqc 05.08.2012 23:03
idealnie biały
smakowita 06.07.2012 22:58
czasami lubię sobie zjeść kanapkę z takim smalczykiem
[email protected] 19.02.2012 19:03
fajne
Justyna Jussstiii 20.12.2011 09:18
super
SmacznaPyza 12.12.2011 15:35
zdjęcie przed wstawieniem powinnaś obrócić

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat