Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Domowy batonik musli

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

miód 1 łyżka
masło 1 łyżka
cukier brązowy 1 łyżka
sok pomarańczowy 1 łyżka
płatki owsiane 1 szklanka
bakalie 1/2 szklanki

Przepis i sposób przygotowania na: Domowy batonik musli

Masło, miód i cukier rozpuścić w rondelku. Dodać sok pomarańczowy i gotować do zgęstnięcia masy. Płatki i bakalie wymieszać razem połączyć z gęstniejącą masą. Odstawić na kilku minut żeby całośc ostygła, następnie wyłożyć do keksówki lub innej formy i wstawić na noc do lodówki. Rano pokroić na małe porcje batoników.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Klausia 12.12.2013 17:19
smaczne i zdrowe :)
Paolcia 02.12.2013 21:59
trzeba skosztować :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak