Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

domowe hot-dogi...

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bułki 4 sztuki/hot-dog
masło - ile potrzeba
parówki cienkie 8 sztuk
ser kozi 8 plastrów
majonez - ile potrzeba
keczup pikantny - ile potrzeba
ogórek kiszony 3 sztuki
cebula 1 sztuka
cukier 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: domowe hot-dogi...

Kroki postępowania

1
bułki na hot dogi przeciąć tak nie do końca, aby były dwie połówki, jedą połowę posmarować masłem i wstawić do nagrzanego piekarnika na 180 C, grzanie góra/dół na 4 minuty, nastepnie dodać ugotowane cienkie parówki z indyka przekrojone wzdłuż na połowę, piec z 3 minuty
Krok 1 - domowe hot-dogi... foto
2
dodać plastry sera koziego na połówki z masłem i piec 5 minut
Krok 2 - domowe hot-dogi... foto
3
wyjąć z piekarnika, posmarować majonezem, keczupem, dodać ogórki z cebulą i złożyć bułki przyciskając do siebie - pyszne domowe hot-dogi na kolację...........SMACZNEGO!!!
Krok 3 - domowe hot-dogi... foto

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Motorek 15.05.2017 09:41
uwielbiam domowe
anka1988 10.05.2017 09:09
uwielbiane przez moją rodzinę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak