domowe chipsy cebulowe

domowe chipsy cebulowe

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

gniazda

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ziemniaki

    0,5 kg
  • olej do smażenia

    0,5 litra
  • kostka cebulowa

    1 sztuka
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania domowe chipsy cebulowe

Ziemniaki obieramy,kroimy na cieniutkie plasterki,smażymy na głębokim oleju,kiedy będą już gotowe chrupiące,o złotym kolorze,posypujemy przyprawą w kostce cebulową(dobrze ją rozdrabniamy).Chipsy cebulowe gotowe-pyszne.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (12)

Izka192 15.07.2014 20:37
Fajny pomysł
sylwia_mc 20.08.2013 13:33
Genialne i o moim ulubionym smaku
Kuchareczka2 23.04.2013 20:07
pomysłowe są
MagdaXXX 17.03.2013 11:18
mniam zjadłabym
Izabela/bella81 09.02.2013 08:18
smaczne
Joanna46 13.11.2012 09:24
Pewnie bardzo apetyczne.
eliza135 08.11.2012 20:47
smzczne
Fiffi 10.09.2012 22:07
domowych jeszcze nie jadłam
Papryczka 26.08.2012 14:29
super
adelajda 25.08.2012 18:56
apetyczne 1

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat