dodatek do barszczyku

dodatek do barszczyku

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filet z dorsza

    50 dag
  • kajzerka

    1 szt
  • jajko

    2 szt
  • sól, pieprz

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Przepis i sposób przygotowania dodatek do barszczyku

Filet z dorsza skropić z sokiem z cytryny i zmielić .DO dyby dodać kajzerkę namoczoną w wodzie wbić jajka i przyprawić masę solą i pieprzem .wymieszać . Uformować kuleczki i gotować w bulionie z warzywami .

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

parysek10 01.06.2012 15:06
nie jadłam nigdy barszczu z takim dodatkiem

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat