Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dip tuńczykowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

serek kremowy 125 gr
sól
tuńczyk w sosie własnym 1 puszka
Pieprz czarny mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Dip tuńczykowy

Tuńczyka odsączyłam z zalewy, przełożyłam do naczynia do miksowania. Dodałam do niego serek. Oba składniki zmiksowałam. Przyprawiłam solą i świeżo utłuczonym pieprzem. Gdyby było za gęste można rozcieńczyć jogurtem. Najlepiej smakuje z selerem naciowym, ale też da się nim smarować chleb.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mitek111 25.01.2014 18:40
Fajny pomysł:-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak