dip szpinakowy

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jogurt bałkański

    1 szt
  • szpinak świeży

    1 szt
  • masło

  • sól

  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

szpinak drobno kroimy i blanszujemy na masle. Gdy ostygnie mieszamy z jogurtem i doprawiamy do smaku

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Katarzyna59 23.04.2012 16:23
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat