Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

dip majonezowo - szczypiorkowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

majonez 2 łyżki
śmietana gęsta 3 łyżki
Musztarda sarepska Prymat 1 łyżka
szczypiorek usiekany 2 łyżki
sól i pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: dip majonezowo - szczypiorkowy

szczypiorek przebrać opłukać i drobno posiekać,do naczynia włożyć majonez,śmietanę i musztardę dokładnie połączyć ze sobą,doprawić solą i pieprzem do smaku,wrzucić posiekany szczypiorek ponownie wymieszać i na chwilę odstawić,podawać do wędlin lub mięs grillowanych.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IKrakowianka 27.04.2013 21:46
idealny do mięsa
mela25 14.10.2012 04:38
smakoite
angelika14 13.10.2012 23:53
super dip
jasiek 13.10.2012 23:36
dobry dodatek
caffee_tea 13.10.2012 23:18
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak