Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dip jajeczno-serowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajka ugotowane na twardo 2 szt
ogórki konserwowe SMAK 4 szt
twarożek 15 dag
szalotka 1 szt
śmietana 18 proc 20 dag
szczypiorek 1 pęczek
sól i pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Dip jajeczno-serowy

Jajka obrać i drobno posiekać. Szalotkę obrać i również posiekać razem z ogórkami oraz umytym i osuszonym szczypiorkiem. Ser połączyć ze śmietaną, dodać pozostałe składniki, starannie wymieszać, przyprawić solą, pieprzem i jeśli trzeba, odrobiną zalewy z ogórków.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak