Deser kisielkowy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kisiel truskawkowy

    1
  • jabłko

    1
  • rodzynki

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

kisiel przygotowujemy zgodnie z opisem na opakowaniu. Obrane jabłko ucieramy na grubych oczkach (jesli jest małe to mogą byc 2), a następnie dodajemy do gorącego kiślu i mieszamy. Przekładamy do pucharków i posypujemy rodzynkami. Smakuje równie dobrze na ciepło, jak i na zimno

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Emilia21 19.10.2011 15:32
super
ben-ka 19.10.2011 14:35
ładnie podany deserek.
Magdalena/26Mooi 12.03.2011 13:21
elegancki;)
agnieszka137 09.03.2011 17:02
ciekawy pomysł

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat