Składniki:
PIERWSZA WARSTWA: | |
jabłek | 800 g |
rodzynek sułtańskich | 3/4 szk |
wody | 1,5 szt |
galaretki morelowe | 2 |
DRUGA WARSTWA: | |
jogurt naturalny | 400 g |
śmietanki 30% | 100 ml |
wody | 500 ml |
galaretki truskawkowe | 2 |
biszkopty podłużne | 200 g |
PIERWSZA WARSTWA: | |
jabłek | 800 g |
rodzynek sułtańskich | 3/4 szk |
wody | 1,5 szt |
galaretki morelowe | 2 |
DRUGA WARSTWA: | |
jogurt naturalny | 400 g |
śmietanki 30% | 100 ml |
wody | 500 ml |
galaretki truskawkowe | 2 |
biszkopty podłużne | 200 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: