Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Deser II

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

budyń czekoladowy 2 sztuki
mleko do budyniu 2 sztuki
maliny - do wyłożenia do smaku
winogrona 1/2 kg

Przepis i sposób przygotowania na: Deser II

Kroki postępowania

1
Na zrobiony wystudzon ywg opisu budyn wykladamy duzą ilość ladnie ułożonych malin, otwieramy jogurty mascarpone
Krok 1 - Deser II foto
2
Wykładamy jogurt mascarpone na maliny
Krok 2 - Deser II foto
3
posypujemy kakao, wykładamy maliny i winogron
Krok 3 - Deser II foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

fotoviderek 01.07.2013 07:31
Fajny deserek :)
SmacznaPyza 19.02.2013 09:44
przecież to ten sam deser co http://www.doradcasmaku.pl/przepis/246344/deser.html tylko winogrono dołożyłaś
mic 23.09.2012 19:29
zrobiłem taki i przyznajde ze siostrzenica była zadowolona
Dorota59 07.09.2012 15:54
słodziutki deserek

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak