Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Delicja z podrobów drobiowych

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

podroby z kurczaka 1 kg
czosnek 2 ząbki
cebula 2 szt
Pieprz czarny mielony Prymat
przecier pomidorowy 2 łyżki
tłuszcz do smażenia

Porada

Do przygotowania tego dania najlepiej jest użyć serca, wątróbkę, żołądki z drobiu

Przepis i sposób przygotowania na: Delicja z podrobów drobiowych

Wykonanie:
Podroby pokroić w cienkie paski(serca, wątróbka, żołądki) posolić i oprószyć pieprzem. Cebulę zeszklić na tłuszczu, dodać podroby, zmiażdżony czosnek, przecier i dusić na wolnym ogniu około półtora godziny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak