Przepis i sposób przygotowania na: Danie jednogarnkowe z cieciorką
Kroki postępowania
Następnie odcedzić ja i zalać nową wodą , posolić i gotować 45 minut do miękkości.
kapusta biała | 1 szt |
pieczarki | 200 g |
ciecierzyca | 200 g |
marchew | 200 g |
pomidor | 2 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 3-4 szt |
Ziele angielskie całe Prymat | 3-4 szt |
Pieprz cytrynowy mielony Prymat | |
sól i pieprz | |
masło | 1 łyżka |
oliwa | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: