Czerwone puree

Czerwone puree

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ziemniaki

  • masło

  • śmietana

  • koperek

  • ketchup

Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Czerwone puree

Ziemniaki wg potrzeby obrać i ugotować, a praktycznie rozgotować. Odsączyć, dodać trochę śmietany, dosyć dużo masła i koperek.Wymieszać na jednolita masę. Dodać ketchup i wymieszać. Podawać do obiadu.Smacznego!

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (14)

smakowita 04.09.2012 18:45
jak dla mnie super połączenie
tomek18 10.05.2012 08:06
fajny pomysł:)
zuzanna_z 23.04.2012 12:18
ciekawe
cukiereczek 29.03.2012 09:09
super
Agnik 13.03.2011 09:40
fajny pomysł
Kate131 02.11.2010 08:21
Smak jakby pomidorowy, zależny od ketchupu - pikantny czy łagodny.
polly66 02.11.2010 07:20
z ketchupem to nie robiłam. jakie to w smaku tak mniej więcej ?
krzyniu1984 01.11.2010 07:33
pomysłowe
stokrotka 31.10.2010 20:07
Spróbuję jutro
SYLWIA63 31.10.2010 19:57
ładne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat