Przepis i sposób przygotowania na: czekoladowo- żurawinowe ciacho
Kroki postępowania
Bitą śmietanę przygotuj wg przepisu, dodaj śmietan-fixy i nałóż na wystudzone ciasto. Ścieraj na nią czekoladę, delikatnie wciśnij żurawinę i posyp kakao;)
masło |
250 g
|
cukier |
250 g
|
jajko |
6 szt
|
mąka |
30 dag
|
proszek do pieczenia |
1 łyżka
|
kakao |
3 łyżki
|
czekolada gorzka |
0,5 tabliczki
|
marmolada |
do smaku
|
bita śmietana |
1 opakowanie
|
mleko |
3/4 szkl
|
żurawina |
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: