Składniki:
Biszkopt
jajko |
2 sztuki
|
cukier |
3 łyżki
|
budyń waniliowy |
1 łyżka czubata
|
mąka pszenna |
1 łyżka
|
proszek do pieczenia |
1/3 łyżeczki
|
Masa malinowa
maliny świeże |
250 gram
|
cukier |
2 łyżki
|
śmietana 30% |
200 ml
|
galaretka czerwona |
1 sztuka ( malinowa)
|
Masa biała
mleko |
70 ml
|
Żelatyna wieprzowa Prymat |
9 gram
|
śmietana 30% |
200 ml
|
ekstrakt waniliowy |
1 łyżka
|
biała czekolada |
130 gram
|
Masa ciemna
mleko |
130 ml
|
czekolada gorzka |
150 gram
|
Żelatyna wieprzowa Prymat |
12 gram
|
śmietana 30% |
400 ml
|
Dodatkowo
maliny świeże |
3/4 szklanki
|
Dekoracja
śmietana 30% |
4 łyżki
|
czekolada gorzka |
80 gram
|
biała czekolada |
4 kostki
|
płatki migdałowe |
|
maliny świeże |
|
mięta |
|