czekolada

czekolada

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • palma

    1 szt
  • cukier

    2 szklanki
  • woda

    1|2 szklanka
  • kakao

    5 łyżek
  • orzechy

    20 dag
  • cukier waniliowy

    2 opakowanie
  • mleko w proszku

    1 opakowanie
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Margarynę,cukier,woda kakao i cukier waniliowy.Rozgnieść w garnku i ma się zagotować.Do ostudzonej masy dodawać po trochę mleka i orzechów,następnie przelać do wysmarowanej masłem formy.dać do lodówki do zgęstnienia masy.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat