Przepis i sposób przygotowania na: Cytrynowy torcik.
2.Jedną galaretkę rozpuścić w jednej szklance gorącej wody i odstawić do stężenia.Stężoną galaretkę pokroić w kostkę.
3.Drugą galaretkę rozpuścić w szklance wody i zostawić do lekkiego stężenia.Śmietanę typu ,,Śnieżka ''ubić z mlekiem według przepisu na opakowaniu,dodać tężejącą galaretkę i dokładnie połączyć,następnie dodać pokrojone galaretki i wymieszać.Masą przełożyć przekrojony biszkopt.
4.Galaretkę rozpuścić według przepisu na opakowaniu,tężejącą zalać torcik,i odstawić do lodówki do stężenia galaretki.
5.Żelatynę rozpuścić w niewielkiej ilości wody i wystudzić.Śmietanę typu ,,Śnieżka'' ubić z mlekiem według przepisu na opakowaniu,dodać żelatynę i dokładnie połączyć. Gotową masą udekorować torcik.Delicje przekroić na pół i również udekorować.
6.Torcik wstawić do lodówki do stężenia.