Cytrynowo-ziołowa marynata do baraniny

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • skórka z cytryny

    2 łyżki
  • sok z cytryny

    8 łyżek
  • czosnek

    2 ząbki
  • oliwa

    1/8 l
  • Zioła prowansalskie suszone Prymat

    2 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ścieramy skorkę z cytryny i mieszamy z sokiem cytrynowym, dodajemy zioła, zgnieciony czosnek. Całość zalewamy oliwą.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat