Doradca Smaku logoandPrymat logo
Najlepsze przepisy na grilla SPRAWDŹ

cytrynki z pastą jajeczną

0.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Liczba porcji
Liczba porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cytryny
4 szt.
jajko
3 szt.
majonez
6 łyżek
ogórek konserwowy
1 szt.
koperek
1 pęczek
Sklep Prymat
keczup
do dekoracji
grzyby marynowane
2 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: cytrynki z pastą jajeczną

Cytryny wyszoruj, przekrój na pół. Dokładnie wydrąż miąższ (skórki możesz schłodzić). Jajka ugotuj na twardo. Ostudź, obierz. Dwa jajka przekrój na pół. Napełnij 4 skórki cytrynowe.
Pozostałe jajko posiekaj. Wymieszaj z połową majonezu. Marynowane grzybki i ogórek konserwowy posiekaj. Wymieszaj z resztą majonezu. Pozostałe skórki cytrynowe napełnij masą jajeczną i sosem majonezowym. Udekoruj keczupem i gałązkami koperku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak