CYMES

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • marchew

    1,3 kg
  • masło

    20 dkg
  • jabłko kwaśne

    80 kilka szt.
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Marchew i jabłka obrać, pokroić na kawałki. Wrzucić do garnka , wymieszać z pozostałymi składnikami. Dusić na wolnym ogniu do zupełnej miękkości. deser z kuchni żydowskiej

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Barbara55 30.11.2011 15:46
znam
kielcok1 19.10.2011 15:45
o jej
radosna29 30.11.2010 22:27
dobre
Krzysztof42 10.09.2010 15:50
no no prawdziwy cymes

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat