Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Corn dogi

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

parówki
mąka pszenna 1 szklanka
mąka kukurydziana 1 szklanka
miód 1/4 szklanki
mleko 1 1/4 szklanki
jajko
proszek do pieczenia 4 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Corn dogi

W misce połącz ze sobą obie mąki,proszek do pieczenia. Następnie dodaj miód,mleko i jajko. Wymieszaj.
Parówki powbijaj na wykałaczki. Każdą parówkę zanurz w cieście i smaż w oleju z obu stron na złoty kolor.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jan_mag 06.12.2016 14:12
pomysl rewelacyjny
anka1988 06.12.2016 14:00
super przekąska
MonikaW 06.12.2016 07:51
super przekąska
edytazaw89@wp 06.12.2016 06:46
Wygląda pięknie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak