Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Coleslaw z młodej kapusty

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pół główki młodej kapusty
1 marchewka
1 ząbek czosnku
pol peczka szczypiorku
pół pęczka koperku
2 łyżki jogurtu naturalnego
1 łyzka majonezu.
pół łyżeczki octu winnego
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Coleslaw z młodej kapusty

Kapustę i zioła szatkujemy, marchewkę ścieramy na dużych oczkach, czosnek rozdrabniamy. Z reszty składników robimy sos. Całość doprawiamy solą i pieprzem, dokładnie mieszamy. Sałatkę chłodzimy w lodówce minimum 30 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ola1984 06.07.2017 15:50
Uwielbiam colewława ;) Twoja surówka wygląda pysznie :)
Ewa Wojtaszko 06.07.2017 13:50
lubię tą surówkę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak