Składniki:
cielęcina bez kości | 40 dag |
kapusta pekińska | 20 dag |
cebula czerwona | 3-4 szt |
olej | 2 łyżki |
ocet winny | 4 łyżki |
sos sojowy | 4 łyżki |
ketchup pikantny | 4 łyżki |
mąka ziemniaczana | 2 łyżeczki |
cukier brązowy | 3 łyżki |
sól |
cielęcina bez kości | 40 dag |
kapusta pekińska | 20 dag |
cebula czerwona | 3-4 szt |
olej | 2 łyżki |
ocet winny | 4 łyżki |
sos sojowy | 4 łyżki |
ketchup pikantny | 4 łyżki |
mąka ziemniaczana | 2 łyżeczki |
cukier brązowy | 3 łyżki |
sól |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: