Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Cieciorkowa pasta śniadaniowa

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cieciorka 1 puszka
jajko 5 szt
olej lniany 2 łyzki
czosnek 2 ząbki
Pieprz biały mielony Prymat
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Cieciorkowa pasta śniadaniowa

Cieciorkę wyciągamy z puszki , odcedzamy na sitku. Czosnek ok 2 duże ząbki obieramy i przeciskamy przez praskę. Jajka gotujemy na twardo w osolonej wodzie. Po ugotowaniu studzimy je i obieramy. Następnie miksujemy cieciorkę z czosnkiem. Dodajemy jajka, sól do smaku i pieprz. Jeszcze raz wszystko miksujemy na gładką masę. Pastę chłodzimy i podajemy z chlebkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

aginaa 15.01.2014 08:19
ciekawe jak smakuje ;)
EwelinkA_93 14.01.2014 11:57
musi być smaczne :-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak