Drożdże mieszamy z ciepłym mlekiem i dodajemy 2 łyżeczki cukru. Mieszamy. Rozczyn pozostawiamy na 20 minut. Po tym czasie drożdże powinny się spulchnić i zacząć nieco rosnąć. Do rozczynu dodajemy mąkę, roztopione masło, sól, cukier, żółtka. Całość dokładnie zagniatamy ręką. Masa powinna być gładka. Pozostawiamy na godzinę do wyrośnięcia. Po tym czasie dzielimy ciasto na 4 części. Rozwałkowujemy pierwszą część na średnicę około 35 cm. Przekładamy na papier do pieczenia. Następnie pierwszy placek smarujemy cienką warstwą kremu czekoladowo-orzechowego, pozostawiając margines 2 cm. Wałkujemy 2 kawałek, kładziemy na pierwszym, znów smarujemy kremem czekoladowo-orzechowym. Tak samo postępujemy z 3. Po nałożeniu 4 placka nie smarujemy go już kremem czekoladowo-orzechowym. Na środek plackowej piramidki kładziemy szklankę do góry dnem. Ślad, jaki nam po niej zostanie będzie pomocny w tworzeniu wzoru gwiazdy. Przecinamy na 16 równych części, zaczynając od 4 równych części. Chwytamy jeden kawałek i przekręcamy go dwa razy do zewnętrznej strony. Kawałek obok - zgodnie z ruchem wskazówek zegara także przekręcamy, tak by te dwa kawałki utworzyły łączący się ze sobą wzór. Dwa kawałki parujemy ze sobą, poprzez połączenie ich końców. Tak samo postępujemy z 7 kolejnymi parami. Ciasto przekładamy na blaszkę do pieczenia, smarujemy białkiem, omijając miejsca z kremem czekoladowo-orzechowym i wstawiamy do piekarnika na 20 minut, 200 stopni. Smacznego