Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto z budyniem, masą krówkową i orzechami
Pieczemy w blaszce wyłożonej papierem do pieczenia (moja ma 33x22 cm) w temperaturze 175 stopni przez około 20 minut.
Upieczony biszkopt odstawiamy do wystygnięcia, po czym przekrawamy go na dwie równe części.
Gotujemy budyń wg. przepisu na opakowaniu, zmieniając jedynie ilość mleka na 400 ml. Pod koniec gotowania dodajemy margarynę, mieszamy by się połączyła z budyniem. Odstawiamy.
Jedną część biszkopta smarujemy cieniuteńką warstwą masą krówkową (możecie ją wcześniej leciutko podgrzać, wówczas łatwiej jest ją rozsmarować). Na to wykładamy cały przestygnięty nieco budyń. Przykrywamy go drugą częścią biszkopta. Pozostałą masę krówkową wykładamy na biszkopt, posypujemy orzeszkami arachidowymi i wstawiamy ciasto do lodówki.