Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto widelcem ucierane
Maliny wymieszać z bułką tartą i pozostałym cukrem. Wyłożyć na ciasto. Po wierzchu obsypać kruszonką.
Piec 40 minut w piekarniku nagrzanym do temperatury180°C.
mąka pszenna |
45 dag
|
maliny mrożone |
30 dag
|
cukier drobny |
20 dag
|
kwaśna śmietana |
1/4 szklanki
|
olej rzepakowy |
1/4 szklanki
|
Bułka tarta klasyczna Prymat |
5 łyżek
|
proszek do pieczenia |
3 łyżeczki
|
jajko |
4 szt.
|
kruszonka |
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: