Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto czereśniowo orzechowe z bitą śmietanką.
Kroki postępowania
Pianę ubić na sztywno
margaryna |
30 dkg
|
cukier |
3/4 szkl
|
mąka pszenna |
25 dkg
|
jajko |
6 szt
|
cukier waniliowy |
1 szt
|
kakao |
2 łyżeczki
|
orzechy włoskie |
1/2 szkl
|
kompot |
1 litr
|
galaretka wiśniowa |
2 szt
|
śmietana 30% |
500 ml
|
czekolada |
1/2 tabliczki
|
cukier puder |
2 łyżki
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: